Shopping Cart

Οι πιο cute αφίξεις

ναι! το παραδεχόμαστε…υπάρχουν κάποιες κατηγορίες και αφίξεις προϊόντων που είναι οι αγαπημένες μας… Έτσι όταν παραλαμβάνουμε προϊόντα για τους πολύ μικρούς φίλους και φίλες, τα βρεφάκια σας, στο γραφείο επικρατεί περισσότερος ενθουσιασμός!

Ίσως γιατί τα κομμάτια αυτά είναι τρομερά χαριτωμένα! Και δεν μιλάμε μόνο για τα φορμάκια και τα σετ για βρέφη που έχουν πάνω σχέδια της Disney αλλά ιδιαίτερα για αυτά τα δύο σετάκια που γελάσαμε και τα λατρέψαμε μόλις τα είδαμε!

 

Το πρώτο είναι το τέλειο δώρο για ένα νεογέννητο κοριτσάκι, που οι γονείς του λατρεύουν την DC COMICS και τις ταινίες! Το σετ δώρου Wonder woman περιέχει ένα κόκκινο κοντομάνικο φορμάκι με ασορτί σαλιάρα, κάλτσες και φυσικά το Look ολοκληρώνεται με την κάπα!

Το δεύτερο είναι το τέλειο δώρο για ένα νεογέννητο αγοράκι, που οι γονείς του λατρεύουν την DC COMICS και τις ταινίες! Το σετ δώρου Batman περιέχει ένα γκρι κοντομάνικο φορμάκι με ασορτί σαλιάρα, κάλτσες με το λογότυπο του batman και φυσικά το Look ολοκληρώνεται με την κάπα!

Keep in touch